On our way....!

VOOR WIE

Voor wie bieden wij training aan?

ZAKELIJK

All Outdoor Training verzorgt trainingen voor bedrijven, scholen of sportverenigingen.

Of het nu gaat om een eenmalige training, een workshop, trainen voor een obstacle run, wekelijks terugkerende trainingen of een survival weekend, wij draaien onze hand er niet voor om!

PARTICULIER

Uiteraard kun je ook als particulier bij ons terecht. Onze Personal Training is geschikt voor iedereen, omdat we het afstemmen op jouw wensen.

Mocht je om wat voor reden dan ook Personal Training niet ziet zitten of lukt het je niet om genoeg mensen op de been te krijgen voor groepstraining?

Ook dan kun je bij ons terecht. Wij verzorgen namelijk voor Healthclub OpenAir de trainingen in Amsterdam. Voor Healthclub OpenAir bieden we op vaste tijden en locaties trainingen aan.

Check de site voor meer info

IMPACT

Teambuilding
100%
Algehele fitheid
100%
Prestaties
100%
Bedrijfssport

Bedrijfssport vergroot de individuele werkprestaties, de arbeidsproductiviteit, tevredenheid van werknemers én het imago van de werkgever.  Zo werk je dus niet alleen aan je conditie, maar geeft het ook de relatie tussen collega’s onderling een heel nieuwe dimensie.

Personal training

Met persoonlijke aandacht bereik je meer! Samen stellen we een persoonlijk programma samen aan de hand van je conditie, uithoudingsvermogen en je bouw, rekeninghoudend met wat haalbaar is en wat niet. Wij zorgen er voor dat je tot het uiterste gaat.

Groepstraining

Met je team- of klasgenoten, vriendengroep of familieleden werken aan groepsdynamiek, teamspirit en verbeteren van je conditie. Dat doen we in tijdens de groepstrainingen. Hierbij zijn individuele en teampresentaties nauw met elkaar verbonden.

Teambuilding weekend

Met je teamgenoten, vrienden of collega’s 2 dagen bikkelen en back tot basics tijdens een survival weekend op maat. Door sport- en spel verhogen we de groepsdynamiek, teamspirit en verbeteren we de onderlinge samenwerking.

PROEFTRAINING

Om goed te kunnen beoordelen of trainen bij All Outdoor Training iets voor jou, je bedrijf of je team is, bieden wij je de mogelijkheid om vrijblijvend een proeftraining te komen doen.