On our way....!

BEDRIJFSSPORT

Wat is bedrijfssport?

Bedrijfssport is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Het biedt enorm veel voordelen. We willen de belangrijkste graag met je delen:

Maar liefst 75% van de werkgevers vindt bewegings- en sportstimulering voor hun personeel belangrijk. Echter, 35% van de werknemers beweegt onvoldoende voor hun gezondheid en 4% doet zelfs helemaal niets aan sport! Onderzoek wijst uit dat werknemers die sporten zijn gemiddeld 15 per jaar ziek zijn. Bij niet-sporters is dit gemiddeld 29 dagen. (Bron: Gfk)

Bedrijfssport vergroot de individuele werkprestaties, de arbeidsproductiviteit, tevredenheid van werknemers én het imago van de werkgever. Ook kost het relatief weinig tijd, omdat het wordt georganiseerd in de omgeving van het bedrijf, in of aansluitend op de werktijden. Zo werk je dus niet alleen aan je conditie, maar geeft het ook de relatie tussen collega’s onderling een heel nieuwe dimensie. Ook leer je de buurt beter kennen, doordat we gebruik maken van de omgeving tijdens de trainingen.

Bedrijfssport is laagdrempelig en geschikt voor iedereen. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau.

IMPACT

teambuilding
100%
algehele fitheid
100%
groepsdynamiek
100%

PROEFTRAINING

Om goed te kunnen beoordelen of trainen bij All Outdoor Training iets voor jouw bedrijf is, bieden wij je de mogelijkheid om vrijblijvend een proeftraining te komen doen.